19 Nisan 2010 Pazartesi

Farklı Döşemelik Kumaşlar Vol 2


Hayır bunlar birer tablo değil, üç boyutlu baskı çalışılmış döşemelik kumaşlar. Kumaşlarımı almaya gittiğimde yeni gelen bu çalışmaları fotoğraflayıp,dekorasyonseverlerle paylaşmasam olmazdı. Özellikle oturma odalarında huzurlu ve sakin ortamlar yaratmak için bu orman temalı,doğa renklerinin ön planda olduğu kumaşlar çok işinize yarayabilir.Bu yazımdada bahsettiğim farklı zevklere hitap eden Ketenci değişik arayışlarınıza cevap olabilir.
Şahsen ben oturma odamda böyle bir konsept yaratmaya niyetlenmiş durumdayım.Sizler ne düşünüyorsunuz, evinizde bu tarz bir doğa ambiyansı oluşturmayı tercih edermiydiniz acaba?

10 yorum:

Eylül dedi ki...

Kesinlikle tercih ederdim,çok huzur verici görünüyorlar.

Duygu dedi ki...

Eylül: Bende aynı fikirdeyim canım:)

Unknown dedi ki...

birinciye bayıldımmm ben

Duygu dedi ki...

pink powder: bende canım sazlıkları pek bi sevdim:)

Stil Direktoru dedi ki...

Annem çok sever burayı kuzum mırr

Elif UYSAL dedi ki...

Geçen hafta İstanbul'a gelir gelmez ilk işimdi Plakçılar Çarşısına gitmek:) Tabi arayışlarımı duyan esnaf beni hemen Ketenciye yönlendirdi. Süper ürünler var. Benim istediğim tarz henüz gelmediğinden tel ve internet üzerinden alışveriş yapacağız kendileri ile. Bu arada mağazadaki bayan inanılmaz derecede şekerdi ve fazlası ile ilgili.Çok sevdim ben kendisini.Buradan kocaman sevgiler

Duygu dedi ki...

Pride: Canım aynen bende senin gibi böyle alternatif bir mağaza keşfetmekten çok mutlu oldum.Ve kesinlikle katılıyorum Beril Hanım inanılmaz tatlı ve ilgili bir hanım.Zaten bizi bir yere bağlayan birazda güleryüz değilmi?sevgiler...

Duygu dedi ki...

Stil direktörü:Edicim sevilmeyek gibi değil amaa:)

cecilia dedi ki...

bakarken bile huzur buldum, harika bi fikir duyguşum, evlenince düşünücem ;)

Duygu dedi ki...

Cecilia: İnşallah kuzucum, eminim çok zevkli şeyler yaparsın sen evine kuşum:)Gelsin hele bi o günler beraber sıkı bir araştırmaya gireriz artık hihi:)öperim mucx:)