26 Mart 2010 Cuma

Persan Home Studio Döşemelik Kumaş Örnekleri

Persan Home Studio'nun modern konsepte uygun döşemeliklerinden bir kaç örnek paylaşmak istedim.Ben gezip fikir edindikçe gördüklerimi sizlerlede paylaşacağım.Koltuk döşemelerinden sıkılmış olanlara,evini yenilemek isteyenlere fikir olsun diye...
Gördüğünüz döşemeliklerin metresi yaklaşık 13 lira ile 55 lira arasında değişiyor.Evinde floral bir görüntü isteyen,pamuklu kumaş kullanmaktan hoşlananlar için çeşitli alternatifler mevcut.Tabi klasikten yana tercih kullanmak isteyenler içinde kumaş yelpazesi oldukça geniş.Eğer istediğim tarzda döşemelik araşıyımı mutlu bir şekilde sonlandıramazsam,bende floral desenlere yöneliciğim sanırım:)..İç açıcı görünüyorlar yanılıyormuyum?

9 yorum:

mughetto dedi ki...

Hım..benim fular denen perdelik kumaş sanıldı anladım şimdi :))))
Döşemelik kumaşlarda Cuma pazarına da bir şans ver derim.

Duygu dedi ki...

ya evet hihi:))canım bende düşündüm aslında döşemelik varmıdır diyee,ama tereddütte kaldım,o zaman birdahaki cuma'ya pazardayım,çok teşekkürler şekercim:)

Adsız dedi ki...

Persan da gerçekten hiçbir yerde göremeyeceğin desenlerde kumaşlar görebilirsin. Bende tüm evimin perdelerini persan da diktirdim. Fakat malesef çok pahalı.

Duygu dedi ki...

adsız:Evet çok güzel desenler vardı zaten holywood seriside varmış ama kaldırılmış.Kumaşlar kaliteli cnm ama ona görede biraz pahalı haklısın..

orece dedi ki...

gerçekten çok iç açıcı tam baharlık. benim evimin heryeri toprak içim gitti valla ..

nar dedi ki...

Çok canlı, iç açıcı gerçekten, bayıldım!

Unknown dedi ki...

desenler kıpır kıpır ya. Oturma odası için cok güzel seçenekler gerçektende

Duygu dedi ki...

Ece:Dimi canım çok cici neşeli desenler ,toprak renkleride hoştur ama hem dinginlik huzur verir hemde asil bir duruşu vardır:)
Nar: Kesinlikle canım:)Baharda geliyor hani çiçekli şeyler içimizi açıyor:)
Moderator:Tatlım evet bende aynı şekilde düşünüyorum.Dolayısıyla salonumda popart(tabi bulursam:)oturma odamda çiçek desenlerini kullanmayı düşünüyorum:)

simla dedi ki...

Merhabalar,google'dan vintage kumaşlar diye girince tesadüfen gördüm blogunuzu.ben tam da bu konuyla ilgili özel tasarımlar yapmaktayım,kumaş,sehpa,yastık üzerine marilyn monroe portesi ve benzerleri gibi pop art çalışmalar yapıyorum.eğer hala ilgileniyorsanız kumaşa pop art-artwork konusunda yardımcı olabilirim.çalışmalarımdan örnekler gösterebilirim.bilginize.
simlatay@gmail.com